Over de presentaties van Harrie Keusters

HarrieKeusters-019

Harrie is een story-teller pur sang. Bakken met Data is een prachtige voorstelling, zeer professioneel (Arie van Tilborg, Managing Director of MediaCollege ~ Grafisch Lyceum Rotterdam)

Harrie, heel veel dank voor je inspirerende optreden. Ik kreeg alleen maar positieve reacties, het was een geslaagde middag! (Hans Rijnja, directeur Rijnja Repro Nederland)

Als key-note spreker heeft Harry tijdens het imMENS congres 2015 in Eindhoven een boeiend, persoonlijk, prikkelend en inspirerend verhaal gehouden. Het merendeel van de 350 bezoekers waardeerde zijn presentatie met een 8 of hoger!  Kortom, een aanrader als het gaat om boeien en inspireren, ofwel een een perfecte combinatie van inhoudelijke en menselijke benadering. (Desiree van Heeswijk, Directeur Marketing Communicatie & Sales at ZuidZorg)

Over Bakken met Data

IMG_2676

Een staande ovatie van het publiek was zelden zo gemeend als na Bakken met data. Vooral vanwege de manier waarop Keusters het verhaal brengt. (ZUBB Cultureel Magazine)

Een prachtige performance! We hebben genoten. Heel knap hoe Harrie’s verhaal in elkaar steekt en de wijze waarop hij de boodschap brengt. (prof. Geerard Beets, AVL Amsterdam)

Een prachtige voorstelling met briljante vondsten (prof. Jo Geraedts, TU Delft)

 

Over het boek Nooduitgang

De derde druk van Nooduitgang

Hoe vreemd het ook klinkt, het is een boeiend geheel om te lezen. Niet alleen om de huidige stand van zaken, maar vooral ook door de menselijke maar die er steeds in doorklinkt, met hoop, vrees en opluchting. De verteltrant is ook heel apart. Een verhaal over een specifieke situatie die voor menigeen de moeite van het lezen waard is. (Recensie Openbare Bibliotheken Nederland)