IMG_6994
Harrie in ‘Bakken met Data’

Op 9 april 2016 was de première van een geheel nieuwe programma ‘Bakken met data‘. In 90 minuten gaf ik een persoonlijke, deskundige en vrolijke blik op onze datarijke wereld van morgen. Maar het programma – de titel zegt het al – is tegelijkertijd een liefdevolle terugblik op mijn vader, de eerste Big Data Bakker van Nederland.

De recensies voor ‘Bakken met Data’ waren geweldig. Zowel vanuit de pers als vanuit het publiek. Het gaat mij niet alleen om de boodschap ‘Wat is Big Data?’, maar Dave Hanhart en ik proberen mensen emotioneel te raken met verhalen, humor en muziek. Ieder te inspireren en aan het denken te zetten over wat er technologisch in die wereld van ons aan de gang is.

Big data is hot. Geheel verrassend is het daarom niet dat Bakken met data van Harrie Keusters twee keer is uitverkocht. Wel verrassend is de manier waarop Keusters zijn publiek weet te raken door een mix van informatie en persoonlijke verhalen. (recensie ZUBB cultuurmagazine)

Onze voorstelling is voor een breed publiek: to-the-point, toegankelijk en heel persoonlijk. Heel graag doen we de voorstelling in 2016 nog een paar keer, in zijn geheel in het theater of in afgeslankte vorm op een klanten- of relatiedag.

IMG_2686
Dave Hanhart en Harrie Keusters in ‘Bakken met Data’

Dave Hanhart is mijn vaste muzikaal begeleider. We staan garant voor een informatief, humoristisch en persoonlijk programma dat mensen écht raakt. Niet het zoveelste trendwatcher verhaal.

Een staande ovatie van het publiek was zelden zo gemeend als na Bakken met data. Niet vanwege de inhoud, maar vanwege de manier waarop Keusters het verhaal brengt (recensie ZUBB)