Aangenaam, Harrie Keusters 58 jaar oud. Ik heb in een ver verleden Natuurkunde gestudeerd, maar ben vooral in de marketinghoek werkzaam geweest. Al een leven lang ben ik gefascineerd door technologische en maatschappelijk innovatie. Vertellen en verhalen is mijn passie.

Tot voor kort was ik Innovatiemanager bij Canon Nederland en hield me vooral bezig met digitale transformatie. Vanuit een scherpe analyse van nieuwe maatschappelijke en technologische ontwikkelingen lever ik een bijdrage aan strategie- en innovatieprojecten.

Harrie Keusters De nieuwe Vorst

Daarnaast ben ik in 2015 ben ik mijn eigen bedrijf gestart voor voorstellingen en presentaties over innovatie voor een breed publiek. In maart 2015 was de première van mijn eerste theaterproductie “Do IT Yourself.” De voorstelling is uiteindelijk beter bekend geworden als: “Waarom moet mijn tandenborstel aan de wifi?” In 2016 speelde ik Bakken met Data, over de wereld van Big Data, maar vooral ook over mijn vader, de eerste Big Data Bakker van Nederland. In 2017 had ik een nieuw programma over Bitcoin en Blockchain.

nooduitgangNiet onvermeld kan blijven dat ik in 2013 kanker heb gehad. Ik heb een experimentele behandeling ondergaan en ben – gelukkig – weer helemaal gezond. Daarover heb ik een boek geschreven: Nooduitgang. Daarin neem ik je mee in mijn ziekte en behandeling, op een luchtige, toegankelijke manier, met ook een flinke dosis humor. Dit boek is inmiddels aan zijn vierde druk toe en overal in Nederland te bestellen.